Wellness & Retreats

Indian Head massage -

Total relaxation

 

Using natural oils the aim is to release the stress that has accumulated in the tissues, muscles and joints of the head, face, neck and shoulders using a range of different movements.
40 min. massage 30€

 

Rugpijn is vaak een gevolg van psychische spanning, (werk)stress of een slechte werkhouding achter bijvoorbeeld de computer. Pijn is een signaal van je lichaam dat er te veel spanning ontstaat. Dus tijd voor massage

Door spanning of druk uit te oefenen op de spieren worden deze los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de verzamelde afvalstoffen worden afgevoerd. De rugmassage kan soms pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben en de doorstroming herstellen.

 

Gediplomeerd masseuse sinds 2012, gespecialiseerd in klachtenbehandeling van nek/schouder/rug.

1.00 uur massage 40€

Bowen-therapie 
Een non-invasive behandeling met zachte bewegingen over spieren en pezen . het is extreem ontspannend en helpt het lichaam om opnieuw in balans te komen en zichzelf te herstellen door spanning op een zeer diep niveau los te laten. Bowen zet de scène voor het lichaam om zichzelf te genezen, het probeert niet het lichaam te dwingen te veranderen; het vraagt eerder het lichaam om de veranderingen die nodig zijn om het terug te brengen naar de homeostase (fysiologisch evenwicht) te herkennen en te maken. Effectief voor rugpijn, migraine, frozen shoulder en andere spieraandoeningen, evenals emotionele stress, waarbij ontspanning de belangrijkste factor is bij het verlichten van pijn en angst.
1.00 uur massage 40€

In onze samenleving blijkt er een grote behoefte te bestaan aan meer ontspanning en concentratie. De mens verlangt ernaar om tot zichzelf te komen, te ontdekken wie hij werkelijk is en wat werkelijk belangrijk is in het leven.

 

Individuele Retreats

Ieder individu heeft op een bepaald moment hulp nodig in zijn leven om de betekenis van zijn bestaan volledig te verkennen. Je hebt misschien het gevoel dat je vastzit in dezelfde patronen, of dat je een nieuwe ontwikkeling in je leven hebt die pijn of stress veroorzaakt. Wat uw probleem ook is, we kunnen een therapie-aanpak op maat maken om u bij te staan je Zelf te ont-dekken.

 

Koppels

Langdurige relaties vereisen zorg, aandacht en eerlijkheid. Door in een veilige ruimte met iemand te communiceren om de discussie te vergemakkelijken, kunnen jij en je partner zich verdiepen in problemen, nieuwe manieren van verbinden ontdekken en gezonde, constructieve manieren leren om verschillen te overwinnen.

 

Meer informatie kan u vinden op onze website

https://www.holistic-retreat-in-portugal.com/